Home » Magazine

Magazine

Bent u geïnteresseerd in alles wat met de sleepvaart te maken heeft? Dan was ons magazine zeker interessant. In ons magazine kon u lezen over de geschiedenis van de sleepvaart, maar ook over de sleepvaart van nu én over de sleepvaart van de toekomst. Als echte liefhebber waren de artikelen in ons blad zeker interessant.

LEKKO magazine: voor de sleepvaart liefhebber

Het magazine van LEKKO staat geheel in het teken van de sleepvaart. Alle interessante onderwerpen worden behandeld, zoals de laatste ontwikkelingen op de sleepvaart markt en uiteraard het laatste nieuws uit de sector. Leest u ons magazine, dan bent u weer helemaal op de hoogte. En omdat wij ook regelmatig over historie schrijven, kunt u met ons blad ook meer leren over het verleden van de sleepvaart.

 

Een LEKKO magazine abonnement

Wilt u zes keer per jaar een gloednieuw LEKKO magazine ontvangen? Dan kunt u een LEKKO abonnement nemen. Wilt u ons magazine eerst een keer testen, voor u een abonnement neemt? Vraag dan een proefexemplaar. Bent u tevreden over dit magazine, dan kunt u direct een LEKKO abonnement afsluiten.

Wij vinden het belangrijk een zo groot mogelijke doelgroep te kunnen bereiken met onze sleepvaart magazine. Daarom geven wij niet alleen Nederlandse magazines uit, maar ook Engelstalige magazines. U kiest uiteraard helemaal zelf welk magazine u wil lezen. Bij het afsluiten van een LEKKO abonnement, kunt u zelf aangeven welk tijdschrift u zes keer per jaar wil ontvangen.

 

Vragen? Neem contact op

Heeft u een vraag over ons magazine ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een andere vraag heeft aan LEKKO, kunt u contact met ons opnemen.

Abonneren op Lekko

Wilt u zich abonneren op de Internationale en Nederlandse Lekko editie? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie.