Home » Over ons

Over ons

LEKKO werd in het jaar 1975 opgericht door een groep enthousiaste sleepvaart liefhebbers. In enkele jaren tijd is het magazine uitgegroeid tot een populair tijdschrift, voor sleepvaart liefhebbers van over de gehele wereld. Het magazine LEKKO heeft als doelstelling het stimuleren van de belangstelling voor de sleepvaart, door nieuwe ontwikkelingen in de bedrijfstak te volgen en te rapporteren. Wij houden de laatste sleepvaart trends in de gaten en delen deze met sleepvaart liefhebbers.

 

Sleepvaart, berging en offshore

Toen LEKKO magazine net opgericht werd, richtte het tijdschrift zich volledig op het onderwerp sleepvaart. In de afgelopen jaren is het oorspronkelijke interessegebied uitgebreid naar sleepvaart, berging en offshore. Dit betekent dat u in ons magazine ook artikelen kunt lezen over de laatste twee onderwerpen. Wij zijn van mening dat deze topics uitstekend bij elkaar passen.

 

Nationaal en internationaal

In de eerste jaren werd LEKKO magazine enkel in het Nederlandse gepubliceerd. Later kwamen er enkele Engelstalige artikelen in het magazine, met een bijgesloten vertaling. Vanaf het jaar 1980 bestaan er twee edities van LEKKO: de Nederlandstalige editie (LEKKO) en de Engelse editie (LEKKO International). Door een Engelstalige editie uit te geven, willen wij nog meer sleepvaart liefhebbers bereiken.

LEKKO verschilt inhoudelijk van LEKKO International. Zo richt LEKKO zich voornamelijk op de Nederlandse en Europese sleepvaart markt, terwijl de LEKKO International artikelen internationaal georiënteerd zijn. Vanaf 2018 zijn beide bladen samengebracht met complete informatie over zowel de Nederlandse, Europese als wereldwijde markt.
Het blad verschijnt zes keer per jaar.

 

Adverteren in LEKKO magazine

Bedrijven op het gebied van sleepvaart, berging en offshore kunnen in LEKKO magazine adverteren. Meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over ons magazine en onze abonnementen.

Abonneren op Lekko

Wilt u zich abonneren op de Internationale en Nederlandse Lekko editie? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie.